Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © RV

Gemeente vervangt betonvakken op vier verschillende plaatsen

HerneVandaag, op 25 november, is de technische dienst van de gemeente Herne gestart met de vervanging van enkele betonvakken. De komende twee weken wordt er gewerkt op vier verschillende locaties in de gemeente. De hinder blijft wel relatief beperkt.

 1. De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpenheuvel-Zichem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”
  PREMIUM
  Scherpenheuvel-Zichem

  De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpen­heu­vel-Zi­chem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”

  2021 was voor Amy Courtens (25) een onvergetelijk jaar. Na haar deelname aan ‘K2 zoekt K3' op VTM werd ze razend populair in Vlaanderen en Nederland. Ze greep net naast de felbegeerde stek in de meidengroep, maar blijft dromen van een leven in de spotlights. Voor ons maakt Amy even tijd om op pad te gaan langs haar favoriete plekjes in haar thuisgemeente Scherpenheuvel-Zichem.
 2. Arbeider valt tien meter naar beneden op werf: “Klein mirakel dat hij er niet erger aan toe is”
  Lennik
  2

  Arbeider valt tien meter naar beneden op werf: “Klein mirakel dat hij er niet erger aan toe is”

  Een arbeider is vrijdagvoormiddag zwaargewond geraakt toen hij in de Bossuitstraat in een tien meter diepe put viel. Hij liep verwondingen op aan onder meer schouder en ribben, maar verkeert niet in levensgevaar en bleef ook de hele tijd bij bewustzijn. Hij werd geëvacueerd via een gespecialiseerd team van de brandweerzone Vlaams-Brabant West. “Een klein mirakel dat hij er niet erger aan toe is”, klinkt het daar.