Koningin Mathilde op de foto met Sigrid Devleminck, haar dochter Meghann en burgemeester Kris Poelaert.
Volledig scherm
Koningin Mathilde op de foto met Sigrid Devleminck, haar dochter Meghann en burgemeester Kris Poelaert. © Amber Gys

Gejuich én knuffels voor koningin Mathilde, die vzw MeeGaan bezoekje brengt: “Hier leren jongeren met beperking weer vertrouwen tanken”

HerneMeeGaan vzw in Herne heeft dinsdagochtend hoog bezoek over de vloer gekregen. De vrijwilligers en medewerkers van de bakkerij in het Dominicanessenklooster kregen er namelijk niemand minder dan koningin Mathilde over de vloer. Ze ging er in gesprek met de vzw over hun werking, moedigde de jongeren in de blokspot aan en bakte nadien mee koekjes.

 1. Eigenaar voertuig ontkent dat hij achter stuur zat bij zwaar ongeval en schuift schuld door naar vriend: “Ik zat op de passagiersstoel”
  Denderwindeke

  Eigenaar voertuig ontkent dat hij achter stuur zat bij zwaar ongeval en schuift schuld door naar vriend: “Ik zat op de passagiers­stoel”

  Kenneth H. en zijn vriend stonden maandag terecht voor de politierechtbank van Aalst na een zwaar ongeval in Denderwindeke in september 2020. Ze zaten samen in het voertuig toen hun Citroën Xsara van de baan ging en op zijn flank eindigde in een tuin van een woning. H., die eigenaar is van het voertuig, beweerde dat zijn vriend reed, maar het dossier spreekt dit volledig tegen.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. “Bestuurders met alcoholprobleem worden rijongeschikt verklaard , maar gaan gewoon weer de baan op mét medeweten van justitie”
  PREMIUM
  VILVOORDE

  “Bestuur­ders met alcoholpro­bleem worden rijonge­schikt verklaard , maar gaan gewoon weer de baan op mét medeweten van justitie”

  “Ik vraag u om een taalwijziging voor mijn cliënt.” Het is een zin die wel vaker weergalmt in de rechtbanken van het arrondissement Halle-Vilvoorde, waar procureur des Konings Ine Van Wymersch de strafrechtelijke plak zwaait. Iedereen heeft het recht om in zijn moedertaal berecht te worden en daar wordt gretig gebruik van gemaakt. “Of misbruik...”, zegt Ine Van Wymersch in een exclusief interview met Het Laatste Nieuws.