Beerfest Herne editie 2019
Volledig scherm
Beerfest Herne editie 2019 © rv

Dit jaar dan toch een nieuwe editie Beerfest van Verenigde Handelaars Herne

HerneNa twee jaartjes verplicht ophokken kan iedereen op 24 september opnieuw van verschillende bieren proeven op Beerfest in Herne. Deze editie zal doorgaan in openlucht op het kaatsplein waar DJ4T6 zal zorgen voor de nodige ambiance: feesten zoals in 2019 is alvast gegarandeerd zonder bubbels of mondmaskers.

 1. Knaldrang, liefdesverdriet of een zieke vriendin... beschonken en gedrogeerde bestuurders halen alweer beste excuses boven: “Bij elke tegenslag naar alcohol grijpen, dat komt niet goed”
  PREMIUM
  Halle

  Knaldrang, liefdesver­driet of een zieke vriendin... beschonken en gedrogeer­de bestuur­ders halen alweer beste excuses boven: “Bij elke tegenslag naar alcohol grijpen, dat komt niet goed”

  Rechter Dina Van Laethem kreeg woensdag in Halle tientallen bestuurders voor zich die onder invloed van drank en drugs reden. Vaak werden de beklaagden niet eens tijdens een klassieke controle betrapt. Zo raakte een van hen eerst zwaargewond na een crash en testte een vader positief voor drugs nadat zijn kind niet veilig in de auto vastgeklikt zat. “Hoe halen sommigen het toch in hun hoofd”, zuchtte Van Laethem.
 2. Pakkend afscheid van Roger Vandroogenbroeck (70): “Lembeek is z’n dokter en vriend kwijt, wij onze papa en held”
  PREMIUM
  Lembeek

  Pakkend afscheid van Roger Vandroogen­broeck (70): “Lembeek is z’n dokter en vriend kwijt, wij onze papa en held”

  In Lembeek is vrijdagochtend afscheid genomen van Roger Vandroogenbroeck. De Lembeekse dokter overleed op zeventigjarige leeftijd aan de gevolgen van een coronabesmetting. Zoals verwacht, bleek de Sint-Veroonskerk veel te klein voor de honderden rouwenden waardoor tientallen de afscheidsviering op een groot scherm op het Claesplein volgden. Het werd een emotionele plechtigheid waarbij familie en vrienden het woord namen. “De muziek en vreugde die hij ons gaf, kan niemand ons afpakken, zelfs de dood niet.”