Marc Dehenau en de vzw Helpende Handjes haalden onder andere heel wat lekkers op bij zuivelbedrijf Olympia in Herfelingen.
Volledig scherm
Marc Dehenau en de vzw Helpende Handjes haalden onder andere heel wat lekkers op bij zuivelbedrijf Olympia in Herfelingen. © Bart Kerckhoven

Alweer hulp uit Pajottenland onderweg voor getroffen inwoners Pepinster

HerneDe vzw Helpende Handjes uit Tollembeek en Marc Dehenau uit Herne slaan de handen in elkaar om ook dit weekend de mensen van Pepinster te helpen. Door de watersnood van een maand geleden rekenen de inwoners van de gemeente nog steeds op hulp. 

  1. Edouard (47) bundelt unieke coronaproof feestconcepten voor thuis in boek: “Een après-ski, Saint-Tropez of Vikingavond. Alles is mogelijk”
    PREMIUM
    Dilbeek

    Edouard (47) bundelt unieke corona­proof feestcon­cep­ten voor thuis in boek: “Een après-ski, Saint-Tro­pez of Viking­avond. Alles is mogelijk”

    Eventmanager Edouard Devos (aka Edvardsson The Viking in het eventwereldje) uit Dilbeek heeft voor dit eindejaar een gat in de markt gevonden. Met zijn boek ‘Life is too Exciting for boring Dinner Parties’ toont hij hoe je de -vaak ietwat saaie- familiefeesten om kan toveren tot originele en hilarische concepten. Aan de hand van muziek, kledij en decoratie legt hij je stap voor stap uit hoe je op 25 manieren jouw feest helemaal themaklaar maakt. “Van poepsjiek tot knotsgek met spullen uit de kringloopwinkel”, legt hij ons enthousiast zijn plan uit.