D.V. (links) tijdens één van zijn plezierreisjes naar de Dominicaanse Republiek
Volledig scherm
D.V. (links) tijdens één van zijn plezierreisjes naar de Dominicaanse Republiek © Repro Jimmy De Schrijver

‘Pedoclown’ draait ballonnen in Dominicaanse Republiek: vader van slachtoffers misnoegd, maar volgens zijn advocate “doet hij voorlopig niets strafbaars”

In mei werd D.V. (63) uit Herk-De-Stad veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar voor het seksueel misbruik van zeven minderjarige meisjes. De vader van twee slachtoffers kwam te weten dat de beklaagde momenteel op de Dominicaanse Republiek vertoeft. “Hij heeft nog steeds ballonnen met zich mee. Wat als hij ginds nieuwe slachtoffers maakt?" 

0 reacties

 1. Parkeerplaatsen voor mensen met beperking voortaan digitaal aangegeven: “Maak er aub geen gebruik van zonder geldige parkeerkaart”
  Diest

  Parkeer­plaat­sen voor mensen met beperking voortaan digitaal aangegeven: “Maak er aub geen gebruik van zonder geldige parkeer­kaart”

  Parkeerplaatsen voor mensen met een beperking zijn in Diest voortaan digitaal aangegeven. Schepen van toegankelijkheid Maurits Vande Reyde (Open Diest) roept tevens op om de plaatsen niet te gebruiken zonder geldige parkeerkaart. “De stad Diest heeft de parkeerplaatsen digitaal beschikbaar gesteld. Ze staan voortaan aangegeven op veel gebruikte diensten als Google Maps, de website van de stad en een resem andere apps”, aldus de schepen.
 2. Fiets je eigen Parijs-Roubaix: onze reporter test de 8 stevigste kasseienstroken in Limburg
  PREMIUM
  Limburg

  Fiets je eigen Pa­rijs-Rou­baix: onze reporter test de 8 stevigste kasseien­stro­ken in Limburg

  Ook wat bedroefd dat Parijs-Roubaix, normaal afgelopen zondag op de wielerkalender, door het coronavirus is verschoven naar het najaar? Geen paniek: zo heeft u meteen wat extra tijd om zélf over de kasseien te dokkeren. Ook Limburg heeft een paar uitdagende stukken waarop u de Wout van Aert in uzelf kan loslaten. Onze wielerman test acht Limburgse kasseienstroken en deelt - net als in de échte Hellenklassieker - sterren uit.
 1. Vooruit trekt aan de alarmbel: “Inwoners van Diest nog altijd niet geïnformeerd over mogelijke aanleg leidingstraat”
  Diest

  Vooruit trekt aan de alarmbel: “Inwoners van Diest nog altijd niet geïnfor­meerd over mogelijke aanleg lei­dingstraat”

  Vooruit-oppositieraadslid Carina Jankowski trekt opnieuw aan de alarmbel in verband met de eventuele aanleg van een leidingstraat op het grondgebied van Diest. “Ik lees met verbazing op sociale media heel wat reacties van mensen die nog altijd niet op de hoogte zijn. Ik begrijp niet dat het stadsbestuur nog altijd niet de betrokkenen op de hoogte heeft gebracht”, zegt ze. De bevoegde schepen ontkent ten stelligste dat de betrokkenen niet geïnformeerd werden.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den