In het verleden werd de veertiger al veroordeeld voor gelijkaardige feiten bij minderjarige kinderen op de bus en bij de volleybalclub.
Volledig scherm
In het verleden werd de veertiger al veroordeeld voor gelijkaardige feiten bij minderjarige kinderen op de bus en bij de volleybalclub. © Mine Dalemans

Man (46) riskeert internering omdat hij maandenlang jongen op bus betast: “Dader heeft geen enkel schuldinzicht”

Een 46-jarige man uit Herk-De-Stad riskeert een internering nadat hij van september 2016 tot mei 2017 een minderjarige jongen uit Hechtel-Eksel betastte op de bus. “De man pleegde in het verleden gelijkaardige feiten en heeft zijn voorwaarden keer op keer geschonden. Zijn gedrag heeft een enorme impact achter gelaten op de jongen en zijn ouders”, klinkt het aan de kant van de slachtoffers.

2 reacties

 • Ann Verschueren

  1 jaar geleden
  Hoe kan dat nu zo lang hebben blijven duren? Als klacht indienen niet helpt zelf als ouder incognito op die bus en hij zou wat beleven die zot .Ne goeie stamp tegen zijn ...!
 • Roy Coocks

  1 jaar geleden
  Och... hij "riskeert" weer. In België weet men wat dat inhoudt: een vermanende vinger en "ge moogt dat niet meer doen".
 1. Geldboete voor verwaarlozing merrie en veulentje

  Geldboete voor verwaarlo­zing merrie en veulentje

  Een zestiger heeft opschorting van straf gekregen voor de waarlozing van een merrie en haar veulen in Diest. De pony’s stonden in een modderige wei vol voorwerpen waar de dieren zich aan konden kwetsen. Dat werd vastgesteld in december 2018. De dieren werden naar een asiel gebracht. Een voorgestelde minnelijke schikking van 200 euro legde F.C. naast zich neer. In de rechtbank vroeg C. een opschorting. Daar kon de rechtbank zich in vinden. De man moet ook een geldboete van 400 euro betalen.
 2. Rechtbank veroordeelt drie personen tot vijf jaar cel voor deelname aan terroristische groep
  PREMIUM
  Hasselt

  Rechtbank veroor­deelt drie personen tot vijf jaar cel voor deelname aan terroristi­sche groep

  De correctionele rechtbank van Hasselt heeft vandaag drie personen in verschillende dossiers bij verstek veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar. De onmiddellijke aanhouding werd ook telkens bevolen. De drie waren allen schuldig aan dezelfde tenlastelegging: deelname aan enige activiteit van een terroristische groep. Eén van hen is Jessie Van Eetvelde (42). Zij zit met haar twee kinderen in het vluchtelingenkamp Al-Hol in Syrië.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo