Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Mine Dalemans

Bromfietsster (18) komt ten val in Herk-de-Stad

Herk-de-StadOp de Diestsesteenweg in Herk-de-Stad is maandagochtend een bestuurster van een bromfiets ten val gekomen.

 1. HUIZENJACHT. Schepdaal, waar het aangenaam wonen blijft: “Ruime, afgewerkte woningen vind je hier voor 450.000 euro, uitzonderlijk laag voor de streek”
  PREMIUM
  Schepdaal

  HUIZEN­JACHT. Schepdaal, waar het aangenaam wonen blijft: “Ruime, afgewerkte woningen vind je hier voor 450.000 euro, uitzonder­lijk laag voor de streek”

  Op zoek naar een nieuwe stek in het Pajottenland, de Zennevallei, de Brusselse Rand of gewoon benieuwd naar de prijzen en waarom mensen er graag wonen? Elke week zoeken wij het voor jou uit. Deze week bezoeken we Schepdaal, de tweede grootste deelgemeente van Dilbeek. “Toch kent iedereen elkaar hier, en heeft het wat dezelfde look en feel van een gezellig dorp, maar ook hier is de druk van de verdichting te voelen”, klinkt het.
 2. Dries Lahraoui (ZVK Eisden-Dorp) wil ondanks een operatie de Limburgse derby niet missen: “We willen het beste team van Limburg worden”
  FUTSAL EERSTE NATIONALE

  Dries Lahraoui (ZVK Eis­den-Dorp) wil ondanks een operatie de Limburgse derby niet missen: “We willen het beste team van Limburg worden”

  ZVK Eisden-Dorp verwacht vrijdagavond een volle sporthal ‘de Helix’ voor de Limburgse derby tegen Full Hasselt. De voorbije jaren zorgde deze confrontatie steeds veel strijd, spanning en een ongelooflijke ambiance. Dat zal vrijdag niet anders zijn. Eisden nam een prima seizoenstart en draaide het hele seizoen mee in de veilige middenmoot. Hasselt daarentegen moest een tijdje wachten vooraleer de motor echt aansloeg, maar zit na een inhaalbeweging de Maasmechelaars op de hielen. “We willen het seizoen afsluiten als beste Limburgse ploeg. Winnen tegen Hasselt is dus een must”, klinkt Eisdens doelman Dries Lahraoui resoluut.
 3. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 4. Limburgers achter succesvol project ‘Soccer Improved’ brengen trainingsschema’s naar grote publiek: “Of je nu 15 of 50 bent, je krijgt wetenschappelijk programma”
  PREMIUM
  Limburg

  Limburgers achter succesvol project ‘Soccer Improved’ brengen trainingsschema’s naar grote publiek: “Of je nu 15 of 50 bent, je krijgt wetenschap­pe­lijk programma”

  Devon Maes (28), Jelle Jadoulle (26) en Matthiece Nelissen (26) lanceren in maart hun ‘Soccer Improved App’. De Limburgers zetten drie jaar geleden hun project op poten waarmee ze fysiotherapie en coaching geven aan profvoetballers uit de hele wereld. Nu willen ze hun trainingsprogramma’s tot bij alle geïnteresseerde voetballers ter wereld brengen. “Elke gebruiker zal een volledig ander programma voorgeschoteld krijgen”, vertelt Jelle. Maar daarvoor zoeken ze eerst 100.000 euro.