De bibliotheken in Neteland gaan nauwer samenwerken
Volledig scherm
De bibliotheken in Neteland gaan nauwer samenwerken © ANP

Woonachtig in het Neteland? Dan kan je vanaf het najaar in alle bibliotheken in de regio terecht

NetelandDe gemeenteraad in Vorselaar keurde het eengemaakt lidmaatschap en dienstreglement voor Bibliotheek Neteland goed. “Met die goedkeuring wordt een fundamentele stap gezet om vanaf 6 oktober de samenwerking tussen de vijf bibliotheken van Neteland verder uit te breiden”, weet schepen Jos Bouly.

  1. KOERSGEKKE KEMPEN. Het kleinste wielerkroegje van België: “In ’t Cristalleke hang je met Evenepoel aan de toog terwijl van Aert toekijkt”
    PREMIUM

    KOERSGEKKE KEMPEN. Het kleinste wieler­kroeg­je van België: “In ’t Cristalle­ke hang je met Evenepoel aan de toog terwijl van Aert toekijkt”

    Zondag is het tijd voor de jaarlijkse hoogmis van het wielrennen: De Ronde. Ook Kempenaren zijn zot van de koers, en dus zochten we uit wat de koers in onze regio betekent. Vandaag zetten we ons op een barkruk in een piepklein wielercafé: ‘t Cristalleke. “Met authentieke toog, koerskrukken en -stoelen en een waaier aan wielerattributen bouwden we de garage achter Café Welkom om tot koerskroegske.” Snuif de unieke wielersfeer in ‘t Cristalleke samen met ons op.
    Herentals