CEO Angelo Wauters met nieuwe director sales & marketing Bart Daems
Volledig scherm
CEO Angelo Wauters met nieuwe director sales & marketing Bart Daems © RV

TEXT-IT verwelkomt Bart Daems als nieuwe Director Sales & Marketing

HerenthoutTEXT-IT, het Herenthoutse bedrijf dat gespecialiseerd is in visuele communicatie en reclame versterkte zijn rangen met Bart Daems (39) uit Noorderwijk. Hij zal bij de Kempense firma de functie van Director Sales & Marketing op zich nemen. Op deze manier wil TEXT-IT haar marktpositie verstevigen en verder uitbouwen.

 1. Grootse plannen met drie kilometer lange verkeersader doorheen stadscentrum: “Betere fietspaden en meer groen staan centraal”
  PREMIUM
  Herentals

  Grootse plannen met drie kilometer lange verkeers­ader doorheen stadscen­trum: “Betere fietspaden en meer groen staan centraal”

  In Herentals wordt volop nagedacht over de toekomstige invulling van de zogenaamde ABO-as, de afkorting voor Augustijnenlaan, Belgiëlaan en Olympiadelaan. De as moet meer worden dan de grote brede baan die de stad momenteel doorkruist. “Ondertussen werden er vier verschillende verhaallijnen voorgelegd aan officiële instanties. Vanaf de tweede week van maart kan ook de Herentalsenaar zijn mening hierover kwijt”, klinkt het.
 2. Voorlopig slechts beperkt aantal vrijwilligers opgeroepen voor vaccinatiecentra Middenkempen: “Zodra er meer vaccins voorhanden zijn, wordt iedereen verwittigd”
  Grobbendonk/Kasterlee/Herentals/Lille/Herenthout/Vorselaar/Olen

  Voorlopig slechts beperkt aantal vrijwilli­gers opgeroepen voor vaccinatie­cen­tra Middenkem­pen: “Zodra er meer vaccins voorhanden zijn, wordt iedereen verwittigd”

  Omdat er slechts 900 vaccins voorzien zijn tijdens de komende drie weken is er nog maar een klein gedeelte van alle vrijwilligers gecontacteerd om af te zakken naar de vaccinatiecentra van Grobbendonk en Tielen. “De rest van de vrijwilligers wordt via mail verwittigd wanneer ze nodig zijn”, klinkt het.
 3. Oorlogsveteraan en ereburger Jos Clijmans (100) overleden: “Jos, heel het dorp is fier op wat je voor ons én ons land hebt gedaan”
  Herenthout/Rijkevorsel/Gierle/Beerse/Oud-Turnhout

  Oorlogsve­te­raan en ereburger Jos Clijmans (100) overleden: “Jos, heel het dorp is fier op wat je voor ons én ons land hebt gedaan”

  Oorlogsveteraan en ereburger Jos Clijmans (100) uit Herenthout is overleden. In april vorig jaar werd de eeuweling nog – coronaproof – gevierd en een groot feest zou volgen wanneer het weer allemaal kon. Burgemeester Dorien Cuylaerts (N-VA) van Rijkevorsel heeft gouden herinneringen aan de man.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"