Portret van bokskampioen Stan Reypens door Charel Cambré.
Volledig scherm
Portret van bokskampioen Stan Reypens door Charel Cambré. © RV

Striptekenaar Charel Cambré eert zijn ijzersterke nonkel Stan op cover nieuw Amoras-album: “Hij werd zelfs Belgisch bokskampioen”

Striptekenaar Charel Cambré brengt op de cover van het nieuwste Amoras-album hulde aan zijn nonkel Stan Reypens. De voormalig Belgisch bokskampioen maakte duidelijk een diepe indruk op de Herenthoutse tekenaar.

 1. De coronacijfers in Herenthout van donderdag 15 oktober

  De coronacij­fers in Herenthout van donderdag 15 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Herenthout minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 30. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Herenthout komt dat getal nu op 329 te liggen. Herenthout heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. 154 Vlamingen dachten even 250.000 euro gewonnen te hebben met Keno, tot bleek dat het niet de echte trekking was: ‘gedupeerde’ overweegt gerechtelijke stappen
  Brasschaat

  154 Vlamingen dachten even 250.000 euro gewonnen te hebben met Keno, tot bleek dat het niet de echte trekking was: ‘gedupeerde’ overweegt gerechte­lij­ke stappen

  154 Vlamingen dachten maandag even dat ze honderdduizenden euro’s mochten bijschrijven op hun bankrekening dankzij de juiste cijfers bij de Keno-trekking. De cijfers die online verschenen, waren echter van een test en dus niet het werkelijke resultaat van de trekking. “We beseffen dat dit een zware ontgoocheling is, maar de enige correcte cijfers zijn deze die door de deurwaarder zijn vastgesteld”, reageert de Nationale Loterij.