Eigenares Brigitte Emmers met haar schoondochter Lina Goos bij een van de vele paarden op de Stone Hill Ranch in Herenthout.
Volledig scherm
Eigenares Brigitte Emmers met haar schoondochter Lina Goos bij een van de vele paarden op de Stone Hill Ranch in Herenthout. © Jurgen Geyselings

Stone Hill Ranch vestigt zich in Herenthout: “Geniet van een drankje in de Saloon en laat je onderdompelen in de western-sfeer tussen 25 paarden”

HerenthoutCowboyhoed, cowboyboots, 25 westernpaarden en een heuse saloon. Je vindt het allemaal bij de nieuwste attractie op Herenthouts grondgebied: De Stone Hill Ranch van Limburgers Brigitte en Patrick. Wij gingen langs en lieten ons onderdompelen in de typische westernwereld.

 1. Dirk Vandervelden fietste al door 508 van de 581 Belgische gemeenten om geld in te zamelen voor To Walk Again
  PREMIUM

  Dirk Vandervel­den fietste al door 508 van de 581 Belgische gemeenten om geld in te zamelen voor To Walk Again

  Begin 2022 startte Dirk Vandervelden met een ambitieuze doelstelling om tegen augustus 2023 door alle 581 Belgische gemeenten te fietsen en zo (minstens) 5.810 euro in te zamelen voor het project To Walk Again van Marc Herremans. De teller staat nu op 508 gemeenten, en dit weekend waren de laatste drie gemeenten van de provincie Antwerpen aan de beurt. De voorlopig mooiste plek vond hij ook in die provincie. Hij zou nog graag een kleine 2.000 euro extra inzamelen. Steunen kan via deze link.
  Heist-op-den-Berg, Herentals
 2. IN KAART. Wat doet uw stad of gemeente om de energiefactuur onder controle te houden? Wij vroegen het in heel Vlaanderen
  REGIO

  IN KAART. Wat doet uw stad of gemeente om de energiefac­tuur onder controle te houden? Wij vroegen het in heel Vlaanderen

  Wordt het OCMW in uw gemeente stilaan overspoeld door mensen die financiële hulp komen vragen? Is er nog geld over om een ijspiste aan te leggen? Met hoeveel graden draait het lokaal bestuur de thermostaat naar beneden? Gaat de straatverlichting straks uit? En bestaan er 'onbekende’ energiepremies waar u recht op heeft in uw gemeente? Op die en nog andere vragen zochten wij een antwoord bij 290 gemeenten in onze Grote Energierondvraag.
 1. Glenn Van Asten en KFC Bevel zetten in topper bij Zwijndrecht belangrijke stap in titelstrijd (1-1): “Ons doel zo snel mogelijk behalen”
  PREMIUM
  voetbal tweede provinciale A

  Glenn Van Asten en KFC Bevel zetten in topper bij Zwijn­drecht belangrij­ke stap in titel­strijd (1-1): “Ons doel zo snel mogelijk behalen”

  Leider KFC Bevel omzeilde zondagnamiddag misschien wel de moeilijkste klip van wat nog rest in de titelstrijd. Op bezoek bij ploeg-in-vorm Zwijndrecht deden de troepen van Cis Bosschaerts er goed aan niet te verliezen en die opdracht werd volbracht (1-1). Door de nederlaag van Hoboken gaat Bevel de laatste rechte lijn van vier wedstrijden in met vijf punten voorsprong op het nieuwe nummer twee, Zandhoven. Een kloof die zou moeten volstaan om de titel en bijhorende promotie naar eerste provinciale te vieren.
 2. Heists muzikantenkoppel komt na 3 jaar uitstel met show in Zwaneberg: “Na geboorte van dochter een datum voor Pop-iT vastgelegd”
  PREMIUM

  Heists muzikanten­kop­pel komt na 3 jaar uitstel met show in Zwaneberg: “Na geboorte van dochter een datum voor Pop-iT vastgelegd”

  Uitstel is geen afstel: drie jaar na de aankondiging van hun show Pop-iT staat het Heistse muzikantenkoppel Aalex Vertommen en Ralph Hermans op zaterdag 1 april op de planken van CC Zwaneberg. Door corona, verbouwingswerken en een zwangerschap werd Pop-iT in de koelkast geplaatst. Naast een liveband en strijkkwartet nodigden Aalex en Ralph opnieuw een pop-up koor en de dansers van lokale dansclub Kick-It uit om mee de avond te vullen. “‘Ik kan niet kiezen’ is het thema van de show”, lacht Aalex.
  Heist-op-den-Berg