Lize Wouters, Clio Vervoort, Lorenz Nauwelaerts, Peggy Van Calster, Julie Van Orshaegen, Zinnia Op De Beeck, Frederik Nauwelaerts en Jochem Turelinck zijn volledig klaar voor alweer een spetterende Speelpleinzomer in Herenthout
Volledig scherm
Lize Wouters, Clio Vervoort, Lorenz Nauwelaerts, Peggy Van Calster, Julie Van Orshaegen, Zinnia Op De Beeck, Frederik Nauwelaerts en Jochem Turelinck zijn volledig klaar voor alweer een spetterende Speelpleinzomer in Herenthout © Jurgen Geyselings

Speelpleinwerking stoetersdorp lanceert Hoppieburger 2.0: “Hiermee geven we startschot voor alweer een spetterende zomer”

HerenthoutEen Hoppieburger? Jawel, in Herenthout kan men sinds vandaag genieten van een hamburger uitgebracht door de plaatselijke Speelpleinwerking. “We doen het niet om geld aan te verdienen, maar om onze Speelpleinwerking op een leuke manier in de kijker te zetten. De burger is op verschillende plaatsen in het dorp te verkrijgen. Smakelijk eten!”, klinkt het.

  1. Borstbeeld Rik Van Looy onthuld in zijn geboortedorp: “Keizer van Herentals én ereburger van Grobbendonk”
    Grobbendonk

    Borstbeeld Rik Van Looy onthuld in zijn geboorte­dorp: “Keizer van Herentals én ereburger van Grob­bendonk”

    ‘Ere wie ere toekomt’, dacht men in Grobbendonk. Zaterdagmiddag werd aan het Astridplein een borstbeeld van de in Grobbendonk geboren wielerheld Rik Van Looy onthuld. “Ik krijg hier kippenvel van”, wist hij te vertellen. Momenteel is Rik dan wel woonachtig in Herentals, maar zijn jeugdjaren, die bracht hij door in Grobbendonk. Ook in Herentals kreeg de ex-wereldkampioen reeds een standbeeld op de Grote Markt.