Jan Van Rompaey en zijn partner Anke aan de slag in hun keuken
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Van Rompaey en zijn partner Anke aan de slag in hun keuken © Van Rompaey Homecooking

RESTOTIP: Culinair genot bij huiskamerrestaurant ‘Van Rompaey HomeCooking’

HerenthoutZin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Van Rompaey HomeCooking in Herenthout, het restaurant van chefkok Jan van Rompaey waar zijn partner Anke Luyten de klanten bedient. Een zorgvuldig samengesteld menu met aangepaste wijnen staat er op jou te wachten. Lees hier meer restotips uit de Kempen.

 1. Meer dan 500 veldrijders zakken dit weekend af naar ‘Tomatencross’: “Meer voorbereiding dan een wegkoers, maar het is daarom niet minder leuk”
  Herenthout

  Meer dan 500 veldrij­ders zakken dit weekend af naar ‘Tomaten­cross’: “Meer voorberei­ding dan een wegkoers, maar het is daarom niet minder leuk”

  Aan Tomatenbedrijf Ceulemans in de Herenthoutse Binnenstraat is het dezer dagen alle hens aan dek. Ditmaal zijn het niet de duizenden tomaten die de aandacht trekken, maar op de terreinen rondom de grote serres bouwt men volop aan een veldritparcours. Komend weekend vindt er immers de toepasselijke ‘Tomatencross’ plaats.
 2. Herentalsenaar Liam vertegenwoordigt België op modellenwedstrijd in Panama: “Dacht éénmalig aan een wedstrijd deel te nemen en kijk waar ik nu sta”
  PREMIUM
  Herentals

  Herentalse­naar Liam vertegen­woor­digt België op modellen­wed­strijd in Panama: “Dacht éénmalig aan een wedstrijd deel te nemen en kijk waar ik nu sta”

  Herentalsenaar Liam Vlassenbroeck (20) uit Morkhoven strijdt op 4 december voor de overwinning in de finale van de mannelijke modellenwedstrijd Mister Grand International. Vlassenbroeck zal er ons land vertegenwoordigen. “Ik wil laten zien dat mensen met autisme en ADHD alles kunnen, ook al zegt men vaak het tegenovergestelde”, zegt de Herentalsenaar.