Het concert van De Mens in Zaal Lux wordt momenteel ingepland op zaterdag 5 juni 2021
Volledig scherm
Het concert van De Mens in Zaal Lux wordt momenteel ingepland op zaterdag 5 juni 2021 © Vertommen

Optreden ‘De Mens’ voor de derde keer uitgesteld: “Frank Vander Linden en de zijnen zullen in juni het beste van zichzelf geven in Zaal Lux. Duimen maar...”

HerenthoutHet concert van De Mens in Herenthout werd alweer uitgesteld omwille van de coronacrisis. ‘Blijven geloven in betere tijden!’, onder dat motto gaan de concertorganisatoren van Minc 2021 in. Zo zal - hopelijk - een volle Zaal Lux op zaterdag 5 juni meezingen met hits als Ergens Onderweg, Irene en Jeroen Brouwers.

 1. Nog even en de padden ontwaken, waarna de grote paddentrek volgt: “Stad plaatst schermen en emmers langsheen Lichtaartseweg”
  Herentals

  Nog even en de padden ontwaken, waarna de grote paddentrek volgt: “Stad plaatst schermen en emmers langsheen Lichtaart­se­weg”

  Elk voorjaar trekken amfibieën naar hun voortplantingspoel. Helaas moeten ze hiervoor vaak een weg oversteken, met alle gevolgen van dien. Ook aan de Lichtaartseweg in Herentals zoeken dan honderden padden, kikkers en salamanders de overkant van de straat op. “Om de dieren een veilige oversteek te bieden, ondersteunen we de paddenoverzetactie van Natuurpunt Nete & Aa”, klinkt het bij het stadsbestuur.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama