Gemeenteschool Klim-Op krijgt binnenkort nieuw IT-materiaal
Volledig scherm
Gemeenteschool Klim-Op krijgt binnenkort nieuw IT-materiaal © Jurgen Geyselings

Ondanks hoge cijfers geen paniek: “Op de corona-kaart kleuren we donkerrood. Een gevolg van de uitbraak bij gemeenteschool Klim-op”

HerenthoutDe afgelopen dagen was er in Herenthout heel wat bezorgdheid rondom het hoge aantal besmettingen in het dorp. Op de kaart van de coronabesmettingen kleurt Herenthout sinds kort donkerrood. “Ondanks deze cijfers is er echter geen reden tot paniek”, klinkt het bij het lokale bestuur.

 1. Optreden André Hazes, Herentals Fietst en Feest, EK voetbal, 13.000 vierkante meter terrasjes en nog zoveel meer: “Zodra het kan en mag, bruist stad als nooit tevoren”
  Herentals

  Optreden André Hazes, Herentals Fietst en Feest, EK voetbal, 13.000 vierkante meter terrasjes en nog zoveel meer: “Zodra het kan en mag, bruist stad als nooit tevoren”

  Het stadsbestuur en de horeca-uitbaters in Herentals laten door corona de moed niet zakken en brengen alles in gereedheid voor wanneer het licht op groen komt. Dan kan de Kempenaar in de Keizerstede de schade duchtig inhalen. Met 13.552 vierkante meter extra terrasjesruimte, bovenop het bestaande aanbod van vaste terrassen is het aanbod alvast groots. Het stadsbestuur geeft aan dat alles volgens de coronaregels die van kracht zijn, zal plaatsvinden.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug