Nooit meer te laat in winkel dankzij lockersysteem: bouwspecialist laat klant 24 uur op 24 bestellingen afhalen

Bij Van den Broeck - Prolians, specialist voor bouw- en interieurbenodigdheden; is het voortaan mogelijk om zeven dagen op zeven en de klok rond bestellingen af te halen. Met de distriSPOT, een intelligent lockersysteem dat te vinden is aan hun winkels van Herenthout en Malle, kunnen klanten op ieder moment van de dag of nacht hun bestellingen afhalen.

0 reacties

 1. IJshockeykampioen HYC Herentals in de bloemetjes gezet: “In normale omstandigheden had hier een groots volksfeest bijgehoord”
  Herentals

  IJshockey­kam­pi­oen HYC Herentals in de bloemetjes gezet: “In normale omstandig­he­den had hier een groots volksfeest bijgehoord”

  De Herentalse IJshockey Club (HYC) is dinsdagavond in de raadszaal van het Administratief Centrum van Herentals in de bloemetjes gezet voor het behalen van de Belgische titel vorig jaar. Uit handen van schepen Yoleen Van Camp (N-VA) ontving HYC-secretaris Wim Van Gilsen cadeaucheques van Handelshart Herentals. Op datzelfde moment ondertekende HYC-voorzitter Frank Van Reeth het Gulden Boek van de stad onder goedkeurend oog van burgemeester Mien Van Olmen (CD&V).
 1. Optreden André Hazes, Herentals Fietst en Feest, EK voetbal, 13.000 vierkante meter terrasjes en nog zoveel meer: “Zodra het kan en mag, bruist stad als nooit tevoren”
  Herentals

  Optreden André Hazes, Herentals Fietst en Feest, EK voetbal, 13.000 vierkante meter terrasjes en nog zoveel meer: “Zodra het kan en mag, bruist stad als nooit tevoren”

  Het stadsbestuur en de horeca-uitbaters in Herentals laten door corona de moed niet zakken en brengen alles in gereedheid voor wanneer het licht op groen komt. Dan kan de Kempenaar in de Keizerstede de schade duchtig inhalen. Met 13.552 vierkante meter extra terrasjesruimte, bovenop het bestaande aanbod van vaste terrassen is het aanbod alvast groots. Het stadsbestuur geeft aan dat alles volgens de coronaregels die van kracht zijn, zal plaatsvinden.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant