Directrice Ingrid Bierinckx neemt plaats aan tafel bij de bewoners van het Binnenhof, de beveiligde afdeling van het rusthuis.
Volledig scherm
Directrice Ingrid Bierinckx neemt plaats aan tafel bij de bewoners van het Binnenhof, de beveiligde afdeling van het rusthuis. © Peter Vanderveken

Nieuwe leefruimte in beveiligde afdeling van woonzorgcentrum Boeyendaalhof in Herenthout geeft een huiselijke sfeer

In het Herenthoutse woonzorgcentrum Boeyendaalhof aan de Itegemse Steenweg werd het grote publiek op zondagnamiddag uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de beveiligde afdeling Binnenhof waar sinds kort een nieuwe leefruimte voor de bewoners is geopend.

0 reacties

 1. Op avontuur met Kuifje of een betoverende Pixar-film over de schoonheid van het leven: deze animatiefilms voor jong én oud moet je streamen

  Op avontuur met Kuifje of een betoveren­de Pixar-film over de schoonheid van het leven: deze animatie­films voor jong én oud moet je streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week zetten we enkele topfilms voor de hele familie in de kijker: een spannende verfilming van Kuifje op Streamz, een mythisch wolvensprookje op Apple TV of een geanimeerde Spider-Man op Netflix. Sluit de verlengde paasvakantie gezellig af voor de buis!
 2. Clamotte Rock (alweer) met een jaartje uitgesteld: “We trachten zoveel mogelijk artiesten mee te nemen naar affiche van jubileumeditie in 2022”
  Herenthout

  Clamotte Rock (alweer) met een jaartje uitgesteld: “We trachten zoveel mogelijk artiesten mee te nemen naar affiche van jubileume­di­tie in 2022”

  De organisatoren van Clamotte Rock hebben lang gewacht, maar uiteindelijk moeten ook zij het hoofd buigen. Het festival dat elk jaar een kleine tienduizend bezoekers naar Herenthout lokt en dit jaar zijn 25ste verjaardag zou vieren kan wederom niet doorgaan. Het blijft dus ook tijdens het komende hemelvaartweekend stilletjes op het terrein aan Oosterhoven.
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?