Dankzij onder meer de Tour of Hope kon Levensloop een mooi bedrag verzamelen in 2020
Volledig scherm
Dankzij onder meer de Tour of Hope kon Levensloop een mooi bedrag verzamelen in 2020 © RV

Levensloop verzamelt ondanks afgelasting meer dan achttienduizend euro voor Stichting tegen Kanker. De editie van 2021 zal plaatsvinden in Vorselaar.

HerenthoutIn normale omstandigheden zou in april Levensloop Neteland plaatsgevonden hebben op de terreinen van Teunenberg in Olen, Covid-19 stak hier echter een stokje voor. Dankzij allerhande initiatieven kan Levensloop Neteland toch nog een mooie cheque van 18 451 euro overhandigen aan Stichting tegen Kanker.

 1. TWERK heeft nog stock van 40.000 chocolade Sinterklaas-figuurtjes: “Het zou jammer zijn ze te moeten versmelten tot paaseitjes”
  Herentals

  TWERK heeft nog stock van 40.000 chocolade Sinter­klaas-figuurtjes: “Het zou jammer zijn ze te moeten versmelten tot paaseitjes”

  Het zijn heel drukke tijden op TWERK, het maatwerkbedrijf voor mensen met autisme in Herentals. Nog maar anderhalve week en Sinterklaas komt langs. Traditiegetrouw doet de goedheilig man een beroep op de chocolatiers van TWERK om de beste Fairtrade figuurtjes te maken, te verpakken en te leveren. Maar dit jaar heeft het maatwerkbedrijf een overschot van 40.000 figuurtjes en organiseert het een stockverkoop.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen