Peter Cambré en Ellen Geerts van La Taperia behaalden voor het tweede jaar op rij een vermelding in Bib Gourmand
Volledig scherm
Peter Cambré en Ellen Geerts van La Taperia behaalden voor het tweede jaar op rij een vermelding in Bib Gourmand © Greet Geerts

La Taperia van rock’-n-roll en wielerkok Peter Cambré krijgt opnieuw zijn plekje in de Bib Gourmand 2020

Als een eenzame ster aan een donkere hemel, zo staat tapasbar La Taperia te schitteren op de Bib Gourmandkaart in de Kempen. Daar waar er vorig jaar nog vier Kempense eetgelegenheden hun vermelding kregen, schiet het Herenthoutse restaurant van chef-kok Peter Cambré (57) als enige over in de Michelin Gids Bib Gourmand 2020.

0 reacties

 1. “Voor je het weet, ben je aan padel verslaafd”: Antwerps topspeelster ontrafelt het geheim van dé sporthype. Plus: vijf terreinen in uw buurt
  PREMIUM
  Mechelen-Lier

  “Voor je het weet, ben je aan padel verslaafd”: Antwerps topspeel­ster ontrafelt het geheim van dé sporthype. Plus: vijf terreinen in uw buurt

  De sporthype van het moment? Padel, natuurlijk! De mix tussen tennis en squash, op een terrein met glazen wanden, is sinds de pandemie zo goed als een nationale sport geworden. Wat maakt padel zo populair? We vroegen het aan Shana Oyen, topspeelster uit Edegem en verantwoordelijk voor de trainersopleidingen in Antwerpen. “Beginners houden best met enkele tips rekening”, zegt ze. Wij lijsten ook enkele terreinen in uw buurt op.
 2. Dag en betankt! Maria sluit na 64 jaar hard werken ‘haar’ benzinestation: “Met 88 jaar ben ik de oudste Total-pompbediende van Europa”
  PREMIUM
  Herentals

  Dag en betankt! Maria sluit na 64 jaar hard werken ‘haar’ benzinesta­ti­on: “Met 88 jaar ben ik de oudste To­tal-pompbedien­de van Europa”

  Hoewel de 88-jarige Maria Van Hemel de deuren van haar tankstation aan de Poederleeseweg in Herentals officieel op 15 maart zou sluiten, vloeide donderdag al de laatste druppel benzine uit de pomp. De dieselpomp staat al enkele dagen droog. “Op, echt alles is op. Maar iedereen mag zeker nog langskomen voor een babbeltje.” Een portret van de oudste pompbediende in het personeelsbestand van Total.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen