Voor Francis en Jacqueline is dit voorlopig de enige manier van communiceren met de buitenwereld: via een raampje in de voordeur.
Volledig scherm
Voor Francis en Jacqueline is dit voorlopig de enige manier van communiceren met de buitenwereld: via een raampje in de voordeur. © Wouter Demuynck

Koppel nog tien dagen in quarantaine na ‘coronacruise’: “Pas toen we al op de trein zaten, kregen we te horen dat we ons niet tussen de bevolking mochten mengen”

Nog tien dagen moeten Francis Schellekens en zijn vrouw Jacqueline Bervoets van het ministerie van Volksgezondheid in quarantaine in hun eigen huis blijven, hoewel documenten aantonen dat ze niet besmet zijn met het coronavirus. Het koppel uit Herenthout is sinds woensdag weer thuis nadat ze in Azië een tijdje vastzaten op een cruiseschip wegens het coronavirus.

  1. Van zwemmen in het Zilvermeer tot kanovaren op de Kleine Nete: ontdek hier 7 zomervakantietips voor de Kempen
    PREMIUM
    Kempen

    Van zwemmen in het Zilvermeer tot kanovaren op de Kleine Nete: ontdek hier 7 zomervakan­tie­tips voor de Kempen

    De vakantie is alweer halfweg. Juli was vast al gevuld met leuke activiteiten, zoals reisjes met het gezin of zomerkampen met de jeugdbeweging. Maar we hebben nog een maand op te vullen. Voor ouders die niet weten waar ze hun kroost mee moeten zien te entertainen tijdens de zomervakantie hebben wij alvast enkele leuke tips opgelijst in de Kempen. Van zwemmen in het Zilvermeer in Mol tot wandelen met ezels in Ramsel: hier beleef je samen met de kids een geslaagde vakantie.