Nieuwbakken magazijnverantwoordelijke Davy Snijers in het nieuwe kledingmagazijn van Peer Stoet
Volledig scherm
PREMIUM
Nieuwbakken magazijnverantwoordelijke Davy Snijers in het nieuwe kledingmagazijn van Peer Stoet © Jurgen Geyselings

Kledingmagazijn Peer Stoet verhuist naar andere kant van Stoetersdorp: “Vroeger zat locatie van ieder van de duizenden kostuums in Leo zijn hoofd, nu in onze computer”

HerenthoutZevenduizend kostuums, meer dan zevenhonderd curverboxen vol attributen, tientallen muziekinstallaties en nog veel meer carnavalsspullen worden deze week verhuisd van het oude naar het nieuwe kledingmagazijn van Peer Stoet in Herenthout. Met het vernieuwde, gedigitaliseerde verhuurcentrum aan de Molenstraat lijkt ondanks corona de toekomst van de carnavalsvereniging verzekerd. “De voorbije weken werden 1 500 oude kostuums meegegeven met een kledingophaling. Ook kwam er een nieuwe lading binnen, geschonken door medewerkers van de processie van Itegem”, klinkt het.

  1. HUIZENJACHT. De Antwerpse stationsbuurt, waar veel te beleven valt, maar die ook zijn negatieve kanten heeft: “Een tweeslaapkamerappartement kost je hier 200.000 euro”
    PREMIUM

    HUIZEN­JACHT. De Antwerpse stations­buurt, waar veel te beleven valt, maar die ook zijn negatieve kanten heeft: “Een tweeslaap­ka­mer­ap­par­te­ment kost je hier 200.000 euro”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: de stationsbuurt in Antwerpen. “Misschien wel de meest bereikbare buurt van Antwerpen, en je hebt hier álles.”
    Antwerpen