Het 'Leike' is één van de vele paadjes die Herenthout rijk is
Volledig scherm
Het 'Leike' is één van de vele paadjes die Herenthout rijk is © Jurgen Geyselings

Ken jij de geschiedenis van de Koelebeke of het Judopaddeke? Dan is toerisme Herenthout op zoek naar jouw leuke weetjes

HerenthoutDe toerismeraad in Herenthout is gestart met een zoektocht naar naamgevingen voor de Herenthoutse paadjes en voetwegen die her en der verborgen liggen. Leuke weetjes en nieuwe ideeën over de smalle weggetjes worden met open armen ontvangen in het gemeentehuis.

 1. Eerste sportievelingen vatten ‘Willyloop’ aan: “Nog geen meter gelopen en al 8.000 euro ingezameld voor ziek voetballertje Willy (10)”
  Herentals

  Eerste sportieve­lin­gen vatten ‘Willyloop’ aan: “Nog geen meter gelopen en al 8.000 euro ingezameld voor ziek voetballer­tje Willy (10)”

  Aan de voetbalterreinen van SKS Herentals kan iedereen die het wil vanaf vandaag tot en met de laatste dag van april starten aan een looptocht of een wandeling om de zieke Willy (10) en zijn familie een financieel steuntje in de rug te geven. Deelnemers kunnen het voetballertje, dat aan leukemie lijdt, financieel steunen door hun deelname.
 2. Herenthoutenaar Kevin Heylen start met Think Tomorrow promo-actie voor Soubry: “Enorm fier samen te werken met ‘s lands grootste pastafabrikant”
  Herenthout + Herentals

  Herenthou­te­naar Kevin Heylen start met Think Tomorrow pro­mo-ac­tie voor Soubry: “Enorm fier samen te werken met ‘s lands grootste pastafabri­kant”

  Met 1,2 miljard pakjes pasta per jaar, mag Soubry zich met trots de grootste pastafabrikant van België noemen. Het West-Vlaamse familiebedrijf viert dit jaar zijn 100ste verjaardag met een grootschalige winactie voor alle Belgen. Vaste partner voor digitale communicatie, Think Tomorrow uit Herentals, lanceert vandaag de campagne en daar is zaakvoerder Kevin Heylen (40) trots op.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant