Op de rotonde aan het Schuddeboske verschenen allerhande speeltoestellen.
Volledig scherm
Op de rotonde aan het Schuddeboske verschenen allerhande speeltoestellen. © RV

In het stoetersdorp kan voortaan gespeeld worden op twee nieuwe speeltuinen: “Omwille van corona hebben we de bouw hiervan sneller ingepland”

HerenthoutOp verschillende plaatsen in Herenthout verschenen de voorbije jaren al nieuwe of gerenoveerde speelpleintjes. Sinds kort kunnen de kleinsten zich ook uitleven op de nieuwe speeltuigen aan Schuddeboske en Ten Hove.

 1. Stadsbestuur gaat strijd aan tegen windmolens: “We zijn helemaal niet tegen groene energie, maar Plassendonk is hiervoor geen geschikte locatie”
  Herentals

  Stadsbe­stuur gaat strijd aan tegen windmolens: “We zijn helemaal niet tegen groene energie, maar Plas­sendonk is hiervoor geen geschikte locatie”

  Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft de bouw van twee windmolens in Herentals goedgekeurd. Windmolens 1 en 3 aan Plassendonk kregen hun vergunning, windmolen 2 werd geweigerd. De geplande windmolens aan Hoevereveld zullen er ook niet komen. Het stadsbestuur betreurt de beslissing van de goedgekeurde molens en zal hiertegen juridische stappen ondernemen.
 2. Optreden ‘De Mens’ voor de derde keer uitgesteld: “Frank Vander Linden en de zijnen zullen in juni het beste van zichzelf geven in Zaal Lux. Duimen maar...”
  Herenthout

  Optreden ‘De Mens’ voor de derde keer uitgesteld: “Frank Vander Linden en de zijnen zullen in juni het beste van zichzelf geven in Zaal Lux. Duimen maar...”

  Het concert van De Mens in Herenthout werd alweer uitgesteld omwille van de coronacrisis. ‘Blijven geloven in betere tijden!’, onder dat motto gaan de concertorganisatoren van Minc 2021 in. Zo zal - hopelijk - een volle Zaal Lux op zaterdag 5 juni meezingen met hits als Ergens Onderweg, Irene en Jeroen Brouwers.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?