Voor iedereen was het de voorbije week groots feest bij Huis Driane in Herenthout
Volledig scherm
Voor iedereen was het de voorbije week groots feest bij Huis Driane in Herenthout © Jurgen Geyselings

Hele week dolle pret ‘bij Drianekes’ voor 25 jarig bestaan: “Elke dag groots feest met als perfecte afsluiter de dansnamiddag”

HerenthoutDe voorbije week vierden bewoners, medewerkers en tal van bezoekers het 25-jarig bestaan van Huis Driane in Herenthout. Met onder meer een open dag, ontbijt, dorpsrestaurant en afsluitende dansnamiddag blikken zowel medewerkers als bewoners meer dan tevreden terug op de feestweek.

  1. Van Breendonk tot Bonheiden: op deze 10 kerstmarkten in de regio Mechelen dompel je jezelf volledig onder in de kerstsfeer
    PREMIUM
    Regio Mechelen

    Van Breendonk tot Bonheiden: op deze 10 kerstmark­ten in de regio Mechelen dompel je jezelf volledig onder in de kerstsfeer

    Sinterklaas is nog maar net in het land, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de kerstdagen. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Heb jij zin om de kerstsfeer op te snuiven? Wij lijsten tien kerstmarkten op in Mechelen en omstreken om helemaal in de kerststemming te komen.