De uitbaters van Mocca d'Or in Herenthout zijn tevreden over hun nagelnieuwe tuinterras
Volledig scherm
PREMIUM
De uitbaters van Mocca d'Or in Herenthout zijn tevreden over hun nagelnieuwe tuinterras © Jurgen Geyselings

Gezellig tafelen op het nieuwe tuinterras van Mocca d’Or: “Een extra troef in deze toch wel bizarre tijden”

HerenthoutTerrasjes hier, terrasjes daar. Stilaan geraakt de horeca klaar. Om het met een rijmpje uit te drukken, zit men ook in Herenthout vol ongeduld te wachten op de opening van de talrijke terrassen. In het centrum, pal tussen de legendarische Zaal Lux en de kerk, kan je vanaf morgen genieten van lekker eten en drinken op het nieuwe tuinterras van restaurant Mocca d’Or. “Op ons terrasje aan de voorzijde zat men toch wel vaak in de schaduw. Hier in de tuin kan men al van in de voormiddag genieten van het zonnetje. Altijd leuk!”, klinkt het bij zaakvoerders Lindsey en Sven.

  1. TC De Bergen draait stilaan weer op volle toeren: “Zowel de indoorvelden als het café mogen weer open en weldra plaatsen we twee padelterreinen”
    Herenthout

    TC De Bergen draait stilaan weer op volle toeren: “Zowel de indoorvel­den als het café mogen weer open en weldra plaatsen we twee padelter­rei­nen”

    TC De Bergen in Herenthout komt stapje voor stapje terug tot leven. Na de start van het outdoorseizoen en de opening van het terras de voorbije weken, kan men vanaf morgen ook binnen in het café terecht voor leuke after-tennismomenten en kan in de tennishal terug een balletje geklopt worden. Met de komst van twee padelterreinen lijkt de tennistoekomst in Herenthout gegarandeerd.