Gilbert Van Looy met zijn eigen Herenthoutse koffie '2270 Kaffe'
Volledig scherm
Gilbert Van Looy met zijn eigen Herenthoutse koffie '2270 Kaffe' © Jurgen Geyselings

Geniet vanaf zaterdag van een lekkere ‘2270 Kaffe’: “Koffie van de Herenthoutenaar, voor de Herenthoutenaar”

HerenthoutDe komende dagen iets te hard doorgezakt in het Stoetersdorp op één of ander terrasje? Geen nood, Herenthoutenaar Gilbert, ‘Gibbe’ voor de vrienden, Van Looy biedt de ideale opkikker voor de volgende ochtend. De nieuwbakken ‘Barista’ wil zijn thuisdorp in de kijker zetten en de lokale handelaar een ruggesteuntje geven. Als koffiebrander stelt hij zijn nieuwste creatie voor: ‘2270 Kaffe’, een koffie met een Herenthoutse toets.

 1. RESTOTIP. Bij Tafereel dineer je aan een tafel van 17 meter lang
  PREMIUM
  Herentals

  RESTOTIP. Bij Tafereel dineer je aan een tafel van 17 meter lang

  Zin in iets nieuws, maar weet je niet waar zoeken? In deze reeks lees je elke week over een nieuwe horecazaak die écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Tafereel, de gloednieuwe zaak van smaakmakers Jelle en Tony Ver Berne. Ze pakken uit met een tafel van zeventien meter lang, die rechtstreeks vanuit de keuken tot voor de neus van de gasten wordt geschoven.
 2. Tussen aardbei en gevangenis: zes tips voor een mooie fietstocht in de Kempen en Rivierenland
  PREMIUM
  Kempen/Rivierenland

  Tussen aardbei en gevangenis: zes tips voor een mooie fietstocht in de Kempen en Rivieren­land

  Met het mooie weer halen mensen weer massaal hun stalen ros van stal om de natuur te ontdekken. Ook in onze regio zijn er tal van uitgestippelde themaroutes te vinden. Onder meer aardbeien, gevangenissen, Keizer Karel en zelfs muziek staan op het programma. Ontdek hieronder waar je samen met je vrienden of familie op pad kan in onder andere de buurt van Hoogstraten, Lier, Olen, Turnhout, Bornem en Mol. Nog meer inspiratie nodig? Ga dan zeker ook hier even kijken.