Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © Het Gasthuis

Film kijken in het Gemeentelijk Park tijdens eerste editie Movie Night Open Air

HerenthoutJonge filmfanaten kunnen op zaterdag 13 augustus genieten van een heerlijke filmavond in het Gemeentelijk Park van Herenthout. De Jeugddienst organiseert er samen met de Jeugdraad en Jeugdhuis ‘t Verschil de eerste editie van ‘Movie Night Open Air’. 

 1. Kempens veilingbedrijf verkoopt ‘abnormaal mooi’ veulen voor wereldwijd recordbedrag van 360.000 euro: “Meer dan een verdubbeling van het vorige record”
  Play
  herentals/geel

  Kempens veilingbe­drijf verkoopt ‘abnormaal mooi’ veulen voor wereldwijd recordbe­drag van 360.000 euro: “Meer dan een verdubbe­ling van het vorige record”

  Het Herentalse veilingbedrijf Equbreeding.auction heeft afgelopen week het duurste veulen ooit geveild. Het drie maanden oude veulen ‘Das Machine EQ Z’ ging voor een recordbedrag van 360.000 euro – meer dan een verdubbeling van het vorige record – de deur uit. “Het veulen is de enige volle broer ven Emerald, die nog op olympisch niveau heeft gesprongen en een van de beste dekhengsten ter wereld is. Hij ziet er ook abnormaal mooi uit”, vertelt Matthias Claeys van Equbreeding.auction.
 1. Neteland-medewerkers fietsen naar het werk voor het goede doel: Iedere rit levert één euro op
  Neteland

  Neteland-medewer­kers fietsen naar het werk voor het goede doel: Iedere rit levert één euro op

  In voorbereiding van het themajaar ‘Neteland fietsregio’ in 2023 doen de vijf gemeenten van Neteland, het samenwerkingsverband én politiezone Neteland mee aan ‘Bike for Life’. Daarmee stimuleren ze het fietsgebruik bij hun eigen - meer dan 1.600 - medewerkers en bovendien brengen ze een aardige som bijeen om binnen Neteland in te zetten in het kader van vervoersarmoede.