De vier bestuursleden van 'Herent(W)out' organiseren zondag een wielerfeest in GOC Ter Voncke
Volledig scherm
De vier bestuursleden van 'Herent(W)out' organiseren zondag een wielerfeest in GOC Ter Voncke © Jurgen Geyselings

Fanclub ‘Herenth(W)out’ organiseert zondag groots wielerfeest in GOC Ter Voncke: “Met groot scherm geven we startschot van een leuke periode voor fans van Wout Van Aert”

HerenthoutKomende zondag kunnen wielerliefhebbers in zaal GOC Ter Voncke in Herenthout terecht voor de Ronde Van Vlaanderen op groot scherm. Het is nieuwbakken supportersclub ‘Herenth(W)out’ die instaat voor de organisatie. Een fanatieke wielerbende met een supportershart voor Kempenaar en wielerheld Wout Van Aert.

 1. Bim Bam Beieren: 6 keer genieten van een heerlijk paasontbijt in de Kempen
  PREMIUM

  Bim Bam Beieren: 6 keer genieten van een heerlijk paasont­bijt in de Kempen

  Pasen komt er weer aan en dat is het moment bij uitstek voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Zowel op paaszondag als -maandag organiseren verschillende horecazaken maar ook verenigingen een paasontbijt om jou op je wenken te bedienen. Onze redactie zocht voor jou een aantal adresjes uit in de Kempen waar je heerlijk kan smullen van eitjes en ander lekkers. Van bistro Torenhof in Tongerlo tot een ontbijtmand bij scouts Pulle: op deze zes plekken in de Kempen vier jij Pasen.
 2. Jentl Vankrunkelsven zet met Berg en Dal grote stap richting titel én beker: “Bekijken het week na week”
  PREMIUM
  Voetbal eerste provinciale

  Jentl Vankrun­kels­ven zet met Berg en Dal grote stap richting titel én beker: “Bekijken het week na week”

  In eerste provinciale lijkt de titelstrijd in een beslissende plooi te liggen. Grote favoriet Berg en Dal deed de voorbije speeldag een gouden zaak. Het won zelf met 2-4 in Loenhout en zag hoe de grootste concurrenten een steek lieten vallen. In de komende drie thuiswedstrijden kan de Meerhoutse formatie het doek over de titelstrijd neerlaten.
  Herentals