Ecofeest
Volledig scherm
Ecofeest © Gemeente Herenthout

Ecofeest in het teken van ecologie, duurzaamheid, fairtrade en biologische producten

Komende zaterdag kan iedereen weer bij Lokaal Dienstencentrum Driane in de Molenstraat in Herenthout terecht voor een Ecofeest. Alles wat ecologisch, biologisch, fairtrade of duurzaam is krijgt op dit evenement zijn plaats. Een gratis feest voor groot en klein.

0 reacties

 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. TC De Bergen draait stilaan weer op volle toeren: “Zowel de indoorvelden als het café mogen weer open en weldra plaatsen we twee padelterreinen”
  Herenthout

  TC De Bergen draait stilaan weer op volle toeren: “Zowel de indoorvel­den als het café mogen weer open en weldra plaatsen we twee padelter­rei­nen”

  TC De Bergen in Herenthout komt stapje voor stapje terug tot leven. Na de start van het outdoorseizoen en de opening van het terras de voorbije weken, kan men vanaf morgen ook binnen in het café terecht voor leuke after-tennismomenten en kan in de tennishal terug een balletje geklopt worden. Met de komst van twee padelterreinen lijkt de tennistoekomst in Herenthout gegarandeerd.