Ditte Wouters voelt zich helemaal in de wolken tussen de vele bloemen bij Anne-Fleur by Ditte in Herenthout
Volledig scherm
Ditte Wouters voelt zich helemaal in de wolken tussen de vele bloemen bij Anne-Fleur by Ditte in Herenthout © Jurgen Geyselings

Ditte voelt zich helemaal in de wolken bij bloemenwinkel Anne-Fleur: “Duik in het onbekende”

HerenthoutWie sinds deze week de bloemenwinkel Anne-Fleur in de Jodenstraat in Herenthout binnenstapt, krijgt een nieuw gezicht te zien achter de toonbank. Ditte Wouters bedient er voortaan bloemenliefhebbers nadat de vorige uitbaatster Anne-Brit Cavens wegens gezondheidsproblemen de zaak met spijt achter zich liet.

  1. Kunstschilder, leerkracht op rust en mede-oprichter Hnita Willy Van Woensel (86) overleden: “Muzikanten namen zijn schilderijen mee naar de VS”
    PREMIUM

    Kunstschil­der, leerkracht op rust en me­de-oprichter Hnita Willy Van Woensel (86) overleden: “Muzikanten namen zijn schilderij­en mee naar de VS”

    In Heist-op-den-Berg is op woensdag kunstschilder, voormalig leerkracht en ere-ondervoorzitter van de Hnita, Zuidkempische Kunst- en Kultuurkring, Willy Van Woensel (86) overleden. Bij die laatste vereniging stond hij mee aan de wieg en leidde hij enkele jaren de afdelingen klassieke muziek en vormgevende kunst. Daarnaast was hij zo’n dertig jaar lang leerkracht in de lagere school van het KTA en was hij actief bij de toeristische dienst van Heist. Zonen Kris en Peter schetsen een portret van hun vader.
    Heist-op-den-Berg