Glenn staat steeds als eerste aan de poort bij Bobbejaanland.
Volledig scherm
Glenn staat steeds als eerste aan de poort bij Bobbejaanland. © Jurgen Geyselings

Dé superfan van Bobbejaanland: Glenn (31) trekt elke vrije dag naar het pretpark, intussen al meer dan 1.000 keer

Klokslag om acht uur ‘s ochtends, op iedere dag van het weekend of in zijn vakantie, staat Glenn (31) uit Herenthout met zijn wagen voor de bareel van de parking bij attractiepark Bobbejaanland in Lichtaart. Glenn zakt al sinds zijn vijftiende zo goed als iedere vrije dag in zijn leven af richting het pretpark. Na een telling komen we tot de conclusie dat hij ondertussen al meer dan duizend keer de poort van Bobbejaanland binnenwandelde.

18 reacties

 • Katrien Van Vosselen

  2 jaar geleden
  Geniet ervan Glenn je leeft maar 1 keer
 • Kenny Durinck

  2 jaar geleden
  Ach, geef deze vriendelijke man een levenslang abonnement en hij is de gelukkigste persoon ter wereld! Of laat hem is een weekend achter de schermen meelopen! Die weet niet wat hem overkomt! Bobbejaanland: deze man verdient het!
 • jeroen Deschrijver

  2 jaar geleden
  Iemand die op al zijn vrije dagen volop zijn hobby kan uitoefenen. Wie kan dat nog zeggen. TOP Glenn! Een fantastische prestatie. Veel plezier!
 • Sobek Wessels

  2 jaar geleden
  Mss zelf in Bobbejaanland gaan werken Glenn als groenonderhouder ?
 • sandra van belle

  2 jaar geleden
  Die man is gewoon gelukkig ❤️
 1. Uitbaters café Ter Voncke zitten achter Herenthouts affiche-mysterie: “Kom vanaf zaterdag tripelbier ‘Voenk’ proeven op terras”
  PREMIUM
  Herenthout

  Uitbaters café Ter Voncke zitten achter Her­enthouts affiche-mysterie: “Kom vanaf zaterdag tripelbier ‘Voenk’ proeven op terras”

  ‘Voenk’ hier, ‘Voenk’ daar. Het hele centrum van Herenthout hangt al enkele dagen vol affiches met het opschrift ‘Voenk’. Een reclamestunt voor de lancering van een nieuw biertje, blijkt nu. Cafébazen Michel Van Hoof en Robert Van Beeck van Ter Voncke zijn in de wolken over het resultaat en tellen de dagen af om hun eigenste tripel te serveren aan de klanten zaterdag. “We wilden origineel uit de hoek komen na deze horeca-lockdown, en deze ‘Voenk’ is daar het resultaat van”, klinkt het.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser