De Grootste Wielerkwis lokt Tom Boonen en Nick Nuyens naar Herenthout

In Herenthout brengen de wielervrienden Et Alors alles in gereedheid om vrijdagavond meer dan 300 kwissers en een kleine 100 vips te ontvangen op hun Grootste Wielerkwis. In aanwezigheid van Tom Boonen, Nick Nuyens, Kevin De Weert  en VTM-sportjournalist Merijn Casteleyn hopen de organisatoren een mooie som te verzamelen voor Rode Neuzen Dag en Move To Improve.

0 reacties

 1. “Gesloten blijven? Wij hebben er net veel zin in en met de nodige creativiteit kom je een heel eind!”
  Beerse/Turnhout/Hoogstraten

  “Gesloten blijven? Wij hebben er net veel zin in en met de nodige creativi­teit kom je een heel eind!”

  Bij heel wat horecazaken klinken vooral twijfels bij de gedeeltelijke heropening van de horeca, maar er zijn ook zaakvoerders die nu al staan te trappelen om eraan te beginnen. Dat is onder meer het geval bij Piet-Hein van Spaendonck en Steffi Van de Sande van brasserie Flor in Beerse en Louis in Turnhout. Ook Glenn, Kristof en Yacinta van De Gelmel in Hoogstraten kunnen niet wachten. “We hebben te lang gewacht”, klinkt het.
 2. Politie ontdekt gevaarlijke stoffen en lading springstof in leegstaand bedrijfspand op industrieterrein
  Herenthout

  Politie ontdekt gevaarlij­ke stoffen en lading springstof in leegstaand bedrijfs­pand op industrie­ter­rein

  Bij het betreden van een verlaten loods aan Moerbroek in Herenthout kwam de politie tot de ontdekking dat er gevaarlijke stoffen en springstoffen werden opgeslagen. De politie kwam ter plaatse omdat er een inbreker aan de slag was. De springstoffen werden woensdag al weggebracht, vandaag komt de civiele bescherming ter plaatse om de gevaarlijke stoffen in de hal op te ruimen.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"