Herenthoutenaar Charel Cambré stelt op de boekenbeurs in Antwerpen zijn nieuwste stripalbum voor.
Volledig scherm
Herenthoutenaar Charel Cambré stelt op de boekenbeurs in Antwerpen zijn nieuwste stripalbum voor. © Jurgen Geyselings

Charel Cambré lanceert nieuwe Pinanti United op de Boekenbeurs: “Voor iedere verkochte strip gaat één euro naar foundation van Rode Duivel Jan Vertonghen”

Ook Herenthouts strafste tekenaar Charel Cambré (51) zat op de Boekenbeurs in Antwerpen. De lancering van zijn nieuwe stripalbum van de reeks Pinanti United, waarin deze keer Rode Duivel Jan Vertonghen centraal staat, combineerde hij met een actie voor het goede doel. Per verkocht exemplaar op de beurs gaat er één euro naar de Jan Vertonghen Foundation.

0 reacties

 1. Heeft de vinylmicrobe ook jou te pakken? In deze Antwerpse onafhankelijke zaken kan je terecht: “We krijgen zelfs jongeren van twaalf over de vloer”
  PREMIUM
  PROVINCIE

  Heeft de vinylmicro­be ook jou te pakken? In deze Antwerpse onafhanke­lij­ke zaken kan je terecht: “We krijgen zelfs jongeren van twaalf over de vloer”

  Is het zwarte goud aan een heropleving bezig of net niet? Worden vinylplaten nog verkocht in tijden van corona of gaat muziek exclusief digitaal over de toonbank? Wij gaan ‘cratediggen’ in de tientallen onafhankelijke platenwinkels van de Koekenstad en de enkele volharders in de rest van de provincie. “Ik heb zelf geen idee hoeveel duizenden platen er in mijn kelder liggen stof te vergaren.”
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven