Aan de Herenthoutse Hazenstraat werd donderdagvoormiddag een cannabisplantage opgedoekt
Volledig scherm
Aan de Herenthoutse Hazenstraat werd donderdagvoormiddag een cannabisplantage opgedoekt © Jurgen Geyselings

Cannabisplantage met 600 plantjes ontmanteld in Hazenstraat

HerenthoutIn de Herenthoutse Hazenstraat heeft de politie donderdagvoormiddag een cannabisplantage ontdekt. De straat werd afgesloten voor het verkeer. Politie, brandweer en leden van de technische dienst van Herenthout ontmandelden de plantage en vernietigden de planten..

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Heikenstraat afgesloten op 16 en 17 oktober
  Herentals

  Heiken­straat afgesloten op 16 en 17 oktober

  In het weekend van 16 en 17 oktober kan er geen verkeer passeren aan Heikenstraat in Herentals. Omwille van een veelzijdigheidswedstrijd voor paarden bij Manege Soetemans aan het Heiken, op de grens van Vorselaar en Herentals is er een stilstand- en parkeerverbod dat weekend. Op zaterdag en zondag is dat telkens van kracht tussen 7 uur ‘s morgends en 19 uur ‘s avonds. Er is die periode geen verkeer mogelijk in de Heikenstraat.