De poort van de begraafplaats blijft op maandag 6 december gedurende enkele uren gesloten.
Volledig scherm
De poort van de begraafplaats blijft op maandag 6 december gedurende enkele uren gesloten. © Google Maps

Begraafplaats komende maandag tijdlang afgesloten

 1. Tafeltennissers uit Hallaar zitten na maanden bouwen in het nieuw: “Jean-Michel Saive komt met zijn broer Philippe onze accommodatie officieel inspelen”
  Hallaar

  Tafelten­nis­sers uit Hallaar zitten na maanden bouwen in het nieuw: “Jean-Mi­chel Saive komt met zijn broer Philippe onze accommoda­tie officieel inspelen”

  Koninklijke Tafeltennisclub Hallaar heeft na maanden bouwen en verbouwen de nieuwe infrastructuur in het centrum van Hallaar in gebruik genomen. De oude speelzaal en cafetaria gingen neer voor gloednieuwe en ruimere accommodatie. Niemand minder dan Belgische tafeltennislegende Jean-Michel Saive komt begin maart met zijn broer Philippe de nieuwe speelzaal inspelen.
 2. RESTOTIP. Bistro Le Paige: culinair genieten in gezellig Koetshuis
  PREMIUM
  Herentals

  RESTOTIP. Bistro Le Paige: culinair genieten in gezellig Koetshuis

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Bistro Le Paige, één van de twee eetgelegenheden van Jelle Ver Berne in het Koetshuis op het domein van Kasteel Le Paige in Herentals. Sinds vorige zomer kan je hier komen genieten van verfijnde bistrogerechten. Ook vegetariërs vinden er zeker hun gading.