Uitbaters Kevin Van Looy en Ilie'n D'herde van zomerbar Calabria in Herentals
Volledig scherm
Uitbaters Kevin Van Looy en Ilie'n D'herde van zomerbar Calabria in Herentals © Jurgen Geyselings

Zomerbar Calabria krijgt stilaan vorm: “Zomerse beleving voor het ganse gezin met speeltuin, restaurant, terras en groot LED-scherm voor Rode Duivels”

HerentalsVanaf vrijdag 21 mei openen in Herentals aan de Herenthoutseweg de deuren van zomerbar Calabria. Momenteel is men volop bezig met de opbouw van het terrein dat plaats zal bieden aan een vijfhonderdtal gasten. De uitbaters willen met Calabria een plek creëren waar jong en oud gezellig kan komen eten, drinken en plezier maken.

  1. Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditionele bieren en kies eens voor een lokale topper
    PREMIUM
    Provincie Antwerpen

    Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditione­le bieren en kies eens voor een lokale topper

    De namen klinken niet alleen beter, ze smaken ook gewoon geweldig goed: bieren van onze lokale brouwers. De terrassen zijn weer open dus probeer ze daar al eens te ontdekken. Of bestel ze gewoon bij de kleine brouwerijen die toch wel wat geleden hebben onder de crisis en geniet ervan tijdens een barbecue thuis. Wij selecteerden zes lokale brouwerijen en een van hun toppers. En ja, we hebben ze zelf geproefd én goed bevonden. Schol en geniet!