Yoleen Van Camp
Volledig scherm
Yoleen Van Camp © Jef Van Nooten

Yoleen Van Camp (N-VA) verdubbelt aantal voorkeurstemmen: “Overwinning voor mijn standpunten”

Met bijna een verdubbeling van het aantal voorkeurstemmen voor de Kamer heeft de Herentalse schepen Yoleen Van Camp (N-VA) een knappe prestatie neergezet. In de kieskring Antwerpen moet ze slechts vier partijleden voorlaten.

  1. Robotland, waar je een hoovercraft leert besturen en een robot je drankje maakt: “Een park als dit vind je nergens anders”
    PREMIUM
    Essen

    Robotland, waar je een hoover­craft leert besturen en een robot je drankje maakt: “Een park als dit vind je nergens anders”

    Luc Van Thillo (51) kijkt vol spanning uit naar het einde van de maand, want dan opent ‘zijn’ Robotland in voormalige douaneloods in Essen. Het dorp waar hij geboren en getogen is. Voor de Vlaamse ondernemer, gebeten door alles wat met transport en technologie te maken heeft, is het een beetje een droom die in vervulling gaat. “Als ik als kind naar de Efteling ging en daar popjes zag bewegen, probeerde ik dat thuis na te maken”, knipoogt de ondernemer. De opening van 31 oktober is wel twijfelachtig door de nieuwe maatregelen.