Op het nieuwe etiket is Rik Van Looy te zien met een Belgische kampioenentrui
Volledig scherm
Op het nieuwe etiket is Rik Van Looy te zien met een Belgische kampioenentrui © rv

Wielerheld Rik Van Looy krijgt tijdelijk tricolore-trui op etiket ‘Keizer van Hertals’

HerentalsHet Herentalse biertje ‘Keizer van Hertals’ krijgt een kortstondige variant. Het etiket dan toch, de smaak blijft helemaal dezelfde. Omwille van de 70ste verjaardag van de overwinning van Rik Van Looy op het BK bij de amateurs wordt de wielerheld tijdelijk afgebeeld met een tricolore-shirt.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.