Enkele dames van De Wollies bij hun Warmste Kerstboom die volop in opbouw is in Herentals
Volledig scherm
Enkele dames van De Wollies bij hun Warmste Kerstboom die volop in opbouw is in Herentals © Jurgen Geyselings

‘Warmste Kerstboom’ van tien meter hoog krijgt plekje op Grote Markt: “Zoveel mogelijk lapjes stof verkopen voor het goede doel is de bedoeling”

HerentalsWie deze week over de Grote Markt van Herentals wandelt, kan er niet omheen kijken. Vlak bij het kruispunt met de Kerkstraat wordt volop werk gemaakt van een grote kerstboom. Momenteel is men bezig met het opstellen van een houten geraamte. Later zullen vele lampjes en honderden lapjes stof de ‘Warmste Kerstboom’ compleet maken.

  1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
    Mijnenergie

    Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

    Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.