De sporthal aan Vossenberg
Volledig scherm
De sporthal aan Vossenberg © Google Maps

Vossenberg nog hele week onderbroken

HerentalsDoor werken is een gedeelte van Vossenberg in Herentals nog tot en met volgende week maandag afgesloten voor auto’s en fietsers. Zij dienen tijdelijk een omleiding te volgen.

 1. Olense parochies springen in de bres voor slachtoffers van watersnood: “Veel slachtoffers zullen in de winter hun huis nog niet kunnen verwarmen”
  olen

  Olense parochies springen in de bres voor slachtof­fers van watersnood: “Veel slachtof­fers zullen in de winter hun huis nog niet kunnen verwarmen”

  De drie Olense parochies zijn een inzamelactie gestart om de getroffenen van de watersnood in Wallonië te steunen. Naast etenswaren en verzorgingsproducten zijn ook kleine elektrische toestellen, vuurtjes en ontvochtigers welkom. De actie loopt tot en met 11 november, de naamdag van Sint-Martinus, de heilige die bereid was om zijn mantel te delen met een bedelaar.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.