Voorzitster van de Herentalse sp.a afdeling Liese Bergen
Volledig scherm
Voorzitster van de Herentalse sp.a afdeling Liese Bergen © RV

Voorzitster sp.a Herentals wil vaccinatiecampagne met lokale helden op poten zetten: “Op deze manier de twijfelaars over de streep trekken”

HerentalsLiese Bergen, voorzitster van sp.a Herentals roept op om in haar stad een positieve, creatieve en lokale vaccinatiecampagne op poten te zetten. “Hoe meer mensen we overtuigen, hoe meer mensen we beschermen”, vertelt ze.

 1. Burgemeester ergert zich aan communicatie van Vlaamse overheid over nieuwe pijpleiding: “Ik hoop dat ze iets beter communiceren met de mensen die onteigend worden”
  olen

  Burgemees­ter ergert zich aan communica­tie van Vlaamse overheid over nieuwe pijplei­ding: “Ik hoop dat ze iets beter communice­ren met de mensen die onteigend worden”

  De Vlaamse overheid wil in 2023-2024 starten met de aanleg van een ondergrondse leidingstraat, waarin vijf à acht pijpleidingen gebundeld kunnen worden voor het transport van onder meer propaangas en CO2, tussen het Duitse Ruhrgebied en de Antwerpse haven. Daarvoor liggen er drie mogelijke tracés op tafel, die alle drie Olen doorkruisen. Burgemeester Seppe Bouquillon (CD&V) is not amused over de communicatie van de Vlaamse overheid. “Ik hoop dat ze iets beter communiceren met de mensen die onteigend worden.”
 2. Marianne Verhaert tevreden over aanpak NMBS om mobiel bereik te verbeteren: “Onderweg kunnen werken is aanmoediging om de trein te gebruiken”
  Grobbendonk

  Marianne Verhaert tevreden over aanpak NMBS om mobiel bereik te verbeteren: “Onderweg kunnen werken is aanmoedi­ging om de trein te gebruiken”

  Herkent u het ook? U krijgt telefoon of u wil nog snel uw mails beantwoorden en plots valt het bereik weg in de trein. Om dit probleem op te lossen test de NMBS innoverende ramen uit die het mobiele signaal makkelijker binnen moeten laten in de treinstellen. Als test zullen de ramen eerst toegepast worden op 20 M6-treinen, die ook op de lijn Turnhout-Binche en Turnhout-Antwerpen rijden.
 1. Angela stampt gluurder buiten die haar wil bepotelen
  Play
  bizar

  Angela stampt gluurder buiten die haar wil bepotelen

 2. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag