Tony Van Orshaegen, voorzitter bij Handelshart Herentals, blikt tevreden terug op de verkoop van de cheques in 2020
Volledig scherm
Tony Van Orshaegen, voorzitter bij Handelshart Herentals, blikt tevreden terug op de verkoop van de cheques in 2020 © Peter Vanderveken

Voor meer dan 370.000 euro aan Herentalse Handelshart cadeaucheques verkocht in 2020

HerentalsDe omzet van de Herentalse Handelshart cadeaucheques verdubbelde vorig jaar ten opzichte van 2019. In totaal ging het in 2020 over een bedrag van 370.430 euro aan verkochte cheques. Deze stijging was grotendeels te danken aan de eenmalige investering van stad en OCMW die cheques aankochten voor hun personeel.

 1. Dag en betankt! Maria sluit na 64 jaar hard werken ‘haar’ benzinestation: “Met 88 jaar ben ik de oudste Total-pompbediende van Europa”
  PREMIUM
  Herentals

  Dag en betankt! Maria sluit na 64 jaar hard werken ‘haar’ benzinesta­ti­on: “Met 88 jaar ben ik de oudste To­tal-pompbedien­de van Europa”

  Hoewel de 88-jarige Maria Van Hemel de deuren van haar tankstation aan de Poederleeseweg in Herentals officieel op 15 maart zou sluiten, vloeide donderdag al de laatste druppel benzine uit de pomp. De dieselpomp staat al enkele dagen droog. “Op, echt alles is op. Maar iedereen mag zeker nog langskomen voor een babbeltje.” Een portret van de oudste pompbediende in het personeelsbestand van Total.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan