't Schaliken op de Grote Markt in Herentals
Volledig scherm
't Schaliken op de Grote Markt in Herentals © Jef Tegenbos

Vlaamse kermis op 11 juli aan ‘t Schaliken

HerentalsZondag 11 juli organiseren de stad Herentals en cultuurcentrum ’t Schaliken een Vlaamse kermis. Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag treden dj’s en muzikanten vanaf 14 uur op het buitenplein van ’t Schaliken op. Meezingen op de Nederlandstalige muziek mag en moet.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.