De vierjarige Nelles, mascotte van het Herentalse Rode Kruis
Volledig scherm
De vierjarige Nelles, mascotte van het Herentalse Rode Kruis © RV

Vierjarige ‘Stickerman’ uitgegroeid tot dé mascotte van Rode Kruis-stickeractie: “Nelles geniet ervan om in zijn op maat gemaakte outfit een handje te helpen”

HerentalsNelles, een 4-jarig kereltje uit Herentals, fungeert dit jaar als uithangbord voor de verkoop van Rode Kruisstickers. In zijn - op maat gemaakt - Rode Kruisuniform maakt ‘Stickerman’ al enkele dagen reclame voor de actie via sociale media. Nu zondag zal hij op de markt te vinden zijn aan het standje van het Rode Kruis waar voor vijf euro de klevers aangeboden worden. In onderstaand filmpje kan je de kleine Nelles alvast in actie zien tijdens zijn promotiecampagne

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.