Cheque overhandiging n.a.v. het autorally weekend in september. (V.l.n.r. Sophie Van Aelten, Ronny Rogiers en Thomas Caers)
Volledig scherm
Cheque overhandiging n.a.v. het autorally weekend in september. (V.l.n.r. Sophie Van Aelten, Ronny Rogiers en Thomas Caers) © rv

Vastgoedkantoor steunt To Walk Again voortaan bij iedere verkoop: “Aanwezigheid van de vzw op onze autorally heeft de verbondenheid alleen maar sterker gemaakt”

Herentals/Kasterlee/Westerlo/MolTo Walk Again zet 2022 in met een nieuwe samenwerking. Immo Point Kempen, met vastgoedkantoren in Kasterlee, Westerlo en Mol gaat To Walk Again de komende jaren ondersteunen in haar werking. Hiermee zorgen ze ermee voor dat mensen met een fysieke beperking hun grenzen kunnen blijven verleggen.

 1. FC Mol en SKS Herentals promoveren samen met een unieke jeugdwerking naar derde provinciale
  voetbal eindronde vierde provinciale

  FC Mol en SKS Herentals promoveren samen met een unieke jeugdwer­king naar derde provincia­le

  FC Mol en SKS Herentals, de twee Kempische clubs die in de eindronde van vierde provinciale tegenover mekaar stonden, kregen zaterdagavond te horen dat ze beiden de overstap naar derde provinciale mogen maken. Met dank aan ASV Geel, dat in de interprovinciale eindronde won van Rumbeke. Voor zowel Mol als Herentals is het een bekroning van een mooie visie, waarbij de eigen jeugd centraal staat.
 2. Wat valt er allemaal te beleven in de Kempen ? Wij zetten enkele weekendtips op een rij
  PREMIUM
  Kempen

  Wat valt er allemaal te beleven in de Kempen ? Wij zetten enkele weekend­tips op een rij

  Het is weer bijna weekend en dan kunnen we altijd toch weer een beetje meer ontspannen dan tijdens de week. Het ideale moment ook om er eens op uit te trekken, alleen, met twee of met het hele gezin. Met Clamotte Rock in Herenthout, theaterspektakel Gheelamania, nieuwe wandelingen in de grensstreek, een toertocht door de Noorderkempen en muzikale wandelingen in de Zuiderkempen is er toch weer heel wat te beleven.
 3. Kortfilm ‘Scherven’ zoekt gulle gevers om zware thema’s in de kijker te zetten: “Zoveel mensen kampen met depressie, hopelijk kunnen we hen de hand reiken”
  Beerse/Geel/Malle

  Kortfilm ‘Scherven’ zoekt gulle gevers om zware thema’s in de kijker te zetten: “Zoveel mensen kampen met depressie, hopelijk kunnen we hen de hand reiken”

  Regisseur Kenneth Kerckhofs van productiehuis Catharsis maakt samen met de collega’s van Proces uit Geel de kortfilm ‘Scherven’ rond depressie en zelfmoord. Een zwaar beladen thema, maar de regisseur hoopt met zijn film mensen die kampen met depressie ene helpende hand te reiken. Met een crowdfunding hoopt hij voldoende budget bij elkaar te krijgen.