Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Vanaf morgen leuke prijzen te winnen bij marktbezoek

HerentalsApril is de maand van de markt, ook in Herentals. “De ideale gelegenheid om onze wekelijkse markt en de marktkramers eens extra in de kijker te zetten”, weet schepen Eva Brandwijk (N-VA). “Maar ook een mooie gelegenheid om onze bezoekers de kans te geven om mooie prijzen te winnen.”

 1. KOERSGEKKE KEMPEN. Wielerfanaten smeden unieke band met Italiaanse wielerlegende Stefano Zanini: “Die twee Herenthoutse kerels zitten diep in mijn hart”
  PREMIUM

  KOERSGEKKE KEMPEN. Wielerfana­ten smeden unieke band met Italiaanse wielerle­gen­de Stefano Zanini: “Die twee Herenthout­se kerels zitten diep in mijn hart”

  De Ronde van Vlaanderen komt nu écht dichtbij, komende zondag is ook voor Kempenaren een hoogdag. We zochten uit wat de koers in onze regio betekent. Vandaag leest u meer over Toon Gijbels en Bram Vandenschoor, twee Herenthoutse wielerfanaten die koersteam Astana tot in Italië volgen om een handje toe te steken. “Grote baas Aleksandr Vinokourov die ons persoonlijk kwam bedanken, dat was wel knap!” Waar dat exact gebeurde, hoe die band met Stefano Zanini groeide en nog veel meer leuke weetjes bundelden we hieronder samen. Koers, zoals de koers hoort te zijn: Pure passie!
  Herentals
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.