Vanaf het komende voorjaar zullen marktkramers kunnen plaatsnemen in Morkhoven
Volledig scherm
Vanaf het komende voorjaar zullen marktkramers kunnen plaatsnemen in Morkhoven © David Legreve

Vanaf maart iedere week naar de markt in Morkhoven

Herentals/MorkhovenVanaf maart volgend jaar kunnen Morkhovenaren iedere donderdag terecht op het dorpsplein van de Herentalse deelgemeente voor een bezoekje aan de wekelijkse markt. Vanaf 3 maart 2022 zullen marktkramers het centrale plein in het dorp iedere donderdagvoormiddag inpalmen.

 1. MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraafplaatsen”
  PREMIUM

  MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraaf­plaat­sen”

  Welkom Sinterklaas, de Gheyntjesworp, de Kerstwensboom op de Grote Markt... en sinds vorig jaar ook de Jokerfeesten. Samen met een groep vrijwilligers organiseert Nik Tuytelaers (59) tal van activiteiten in Turnhout. Hij is dan ook al zestien jaar voorzitter van Toerisme Turnhout vzw. Op professioneel vlak runt Nik een wijnhandel waarmee hij verscheidene Turnhoutse horecazaken van wijn en bubbels voorziet. Aan ons stelt hij zijn stad voor. “Soms denk ik: dju, met deze straat hebben we een kans gemist.”
  Herentals
 2. Bike Inn viert opening nieuwe winkel met Open Days: “Primeur dit weekend zijn de longtailbikes”
  PREMIUM

  Bike Inn viert opening nieuwe winkel met Open Days: “Primeur dit weekend zijn de longtailbi­kes”

  Bakfietsen, koersfietsen, mountainbikes, gravelbikes, stadsfietsen, al dan niet elektrisch of in leasing. De fietsverkoop in Vlaanderen blijft hoge toppen scheren. Meteen één van de redenen waarom Bike Inn in Herentals op zoek moest naar een nieuwe en grotere locatie. Om de nieuwe winkel officieel te openen, organiseert men er dit weekend hun Open Days. “We vonden onze nieuwe locatie naast De Zwerver”, klinkt het.
  Herentals