Dit fietspad aan de Ringlaan zal vanaf donderdag onder handen genomen worden
Volledig scherm
Dit fietspad aan de Ringlaan zal vanaf donderdag onder handen genomen worden © Jurgen Geyselings

Vanaf donderdag werken aan Ringlaan: “Breder fietspad tussen Hemeldonk en Herenthoutseweg”

HerentalsOm het fietscomfort te verhogen voert het Agentschap Wegen en Verkeer vanaf donderdag enkele structurele ingrepen uit op een gedeelte van de Ringlaan (N13) in Herentals. Over een afstand van één kilometer wordt het fietspad er verbreed en krijgt de Ringlaan in de toekomst één rijstrook. Kostenplaatje van de werken: 380.000 euro.

  1. Rube (7) sensibiliseert hardnekkige afvalgooier met plakkaatje in bos: “Wil je volgende keer a.u.b. een zakje meenemen en je afval daarin steken?”
    olen/herentals

    Rube (7) sensibili­seert hardnekki­ge afvalgooi­er met plakkaatje in bos: “Wil je volgende keer a.u.b. een zakje meenemen en je afval daarin steken?”

    De waarheid komt uit een kindermond, wordt weleens gezegd. Dat is zeker bij de 7-jarige Rube uit Noorderwijk (Herentals) het geval. Het jonge kereltje knutselde samen met zijn moeder een plakkaatje in elkaar met daarop een duidelijke boodschap voor een hardnekkige afvalgooier in een bos in Olen. “Wil je alstublieft volgende keer een zakje meenemen tijdens uw wandeling en jouw afval daarin steken?”