Wellclusive in Rijkevorsel
Volledig scherm
PREMIUM
Wellclusive in Rijkevorsel © Wellclusive

Van La Luna tot Wellclusive: 5 privé-sauna’s in de Kempen om met je geliefde te genieten van Valentijn

KempenValentijn komt er weer aan en dus is het tijd om na te denken over een geschikt uitje om samen met je partner te genieten van de liefde. Een privé-sauna is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Onze redactie lijst voor jou vijf privé-sauna’s op in de Kempen, waar jij samen met je geliefde kan genieten van een geslaagde Valentijnsdag. Van La Luna in Herentals tot Wellclusive in Rijkevorsel: bij deze wellnesszaken ga jij helemaal zen weer buiten.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Tieners riskeren celstraf voor gewapende overval op drugsdealer: “Dit zijn jongens, geen volwassenen”
  PREMIUM

  Tieners riskeren celstraf voor gewapende overval op drugsdea­ler: “Dit zijn jongens, geen volwasse­nen”

  Als twee koorknaapjes verschenen ze voor de rechtbank in Turnhout. Amper 18 jaar, maar wel oud genoeg om in Herentals een gewapende diefstal met geweld te plegen. Het slachtoffer was een drugsdealer die ze in de val hadden gelokt. Beide bedeesde tieners riskeren nu 20 maanden celstraf. “Volgens de regel van de wet zijn dit volwassenen. Maar kijk eens. Dit zijn jongens”, klinkt het bij hun advocaten. Nochtans gingen ze ‘als mannen’ tekeer.
  Herentals