Eleanore De Strijcker en vader Wilfried bij het graf van zijn dochter.
Volledig scherm
PREMIUM
Eleanore De Strijcker en vader Wilfried bij het graf van zijn dochter. © Toon Verheijen

Vader van vermoorde Eleanore blikt terug op het jaar waarin de dader veroordeeld werd, en stierf: “Ergens speel ik met idee om hier boek over te schrijven”

Herentals“Toen we hoorden dat hij overleden was in zijn cel, ben ik zijn lichaam nog gaan groeten. Waarom? Misschien om alles op een menselijke manier af te sluiten...” In 2021 stonden Wilfried De Strijcker (69) en zijn gezin voor zware weken. De ex-vriend van zijn dochter Eleanore (27), die haar in 2018 vermoordde, werd veroordeeld tot dertig jaar cel. Niet veel later overleed de jongeman. En toen werd Wilfried zelf wekenlang opgenomen met een coronabesmetting. “Ik heb geluk gehad. Maar het was mijn tijd nog niet. Ik heb hier nog taken te doen.” 

  1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.